Lage profesjonell pisket krem
Overrask besøkende med de mest deilige dessertene! Finn ut hemmelighetene til profesjonelle på kjøkkenet i denne bloggen. Hvordan lager man egentlig den myke, piskede kremen og marengsen? Hemmeligheten ligger i lystgass. Lystgass bestemmer mye for smaken, teksturen og holdbarheten til kremen. Ved å kombinere lystgass med en pisket krem-sifon, kan du lage deilig, kremet pisket krem på bare noen få minutter.
VI HAR LISTET OPP TRINNENE UNDER FOR DEG:
Fjern hodet fra din piskede krem-sifon, hell i nøyaktig mengde krem som passer til størrelsen, sammen med søtningsmiddel eller melis etter smak, og fest hodet igjen.
Finn N2O patronholderen og skru den av. Sett slangen fra lystgass-kremen i patronholderen og skru av trykkregulatoren for å slippe ut lystgass. Fyll den piskede krem-sifonen. Og stram patronholderen igjen.